maanantai 15. tammikuuta 2018

Painonpudottajan jännittävin hetki - punnitus #en lannistu #älä sinäkään


Sehän olisi aikalailla ihmeellistä jos kaikki sujuisi kuin tanssi, eli ei yhtään sivuaskelta tai horjahdusta. En ollut uskoa silmiäni kun aamulla tanssahdin vaakalla sillä lukema oli 2,3kg enemmän kun viime viikolla, jolloin pudotusta oli 4 kiloa - kääääääk -
Olen lisännyt hippasen liikuntaa ja otin toisen kevyen lämpimän aterian ruokavalioon, mutta muuten elänyt kuten ensimmäisellä viikolla. Tuo veden juonti nyt hieman mietityttää, onko tullut juotua liian vähän ja aineenvaihdunta on jäänyt ilman "polttoainetta"? Mielestäni olen syönyt itselleni sopivalla tavalla, etten sen vuoksi olisi "tukossa". Voiko oikeasti olla niin että ystäväni Fibro tekee tällaista? Kaikki on mahdollista!
Noh, uusi viikko - uudet haasteet. 

"Jos takaiskuja ei olisi, niin olisimme aina tyytyväisiä ja tyytyväisyys on kehityksen jarru"


Muistatko viimekertaisen tuorepuuroni? Nyt lautasella oli superhyvä aamunaloitus puuro jolla jaksaa köpötellä menemään.
Asettelin kannelliseen purkkiin kerroksittain...
auringonkukansiemeniä, pellavansiemenrouhetta, chian siemeniä, kreikkalaista jogurttia,kaurahiutaleita, jäisiä mustikoita, rahkaa, kaurahiutaleita, jäisiä mustikoita, ihan vähän hunajaa ja lopuksi parin desin verran mantelimaitoa. Muuten niin siitäpä läikähti mieleen että huomasin eilen illalla ettei ostamani mantelimaito ollutkaan "unsweeted" eli makeuttaamaton, ihmettelen vaan että se on mulla jäänyt kaupassa tarkistamatta.


Täällä homma jatkuu samaan tahtiin, eli lisään hieman liikuntaa nauttien kauniin talven iloista tälläkin viikolla, syön hyvin ja kiinnitän huomiota veden juontiin jossa olen huono.... siis kannu esiin kaapista ja asia seurantaan.

Kaikille lukijoille toivotan oikein ihanaa alkavaa viikkoa ja pitäkää itsestänne & toisistanne huolta 💜

-palaillaan-
Pia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti