ETUSIVU

tiistai 2. tammikuuta 2018

Valitse omaan sisustukseesi sopiva


Rakastan haasteita ja näiden ihanuuksien kanssa tuota rakkautta on ollut riittämiin koko syksyn ajan. Kun aloittelin en malttanut hakea ohjeita, olen suurentanut kuvaa, aloittanut ja mahdollisesti purkanut ja aloittanut uudelleen, sanonta "tekemällä oppii pitää paikkansa" Mun tekniikallani valmiiksi saaminen alkuvaiheessa on saattanut kestää hippasen kauemmin kun jos olisi ollut ohje, mutta kaipaamani haaste olisi puuttunut. Joulupukki toi lahjaksi kirjan Himmelin harmonia (Eija Koski).


JÄTTITÄHTI oli vuoden 2017 sisustushitti -himmeli. Varsinainen himmelihän tuo tähti ei ole lainkaan, sillä se on paremman näköinen seinällä kuin vapaana. Ohje mukana - tee omasi.
Tähdestä JÄTTITÄHTI kelloksi tyttäreni vinkistä. Se on nyt ollut olohuoneen seinällä sohvan yläpuolella ja olen miettinyt sen maalaamista kullanväriseksi.

Syksyn ehdoton kakkonen oli VALOHIMMELI, se on vaatimattoman näköinen himmeli valoisassa, mutta todella kaunis pimeässä. Ohje mukana - tee omasi.

RENGASHIMMELIN liike on hypnoottinen ja kun sen laittaa paraatipaikalle niin "herää" monesti omista ajatuksistaan sitä tuijottaen. Se kiinnosti porukkaa hirmuisesti pinteretissä ja kävi sitä muutama sata tyyppiä täällä blogissakin tsekkaamassa, todennäköisesti pinterestin kautta.

"Diamonds are girls best friend" TIMANTTIHIMMELIN tekeminen oli hauskaa, enkä uskonut että se olisi näin kaunis kun sinne sisään sujauttaa pienet sisustusvalot. Sen liike tekee ihania varjoja.
Aivan joulu alla tein useamman TÄHDEN jotka olivat mukavia joulu viemisiä ystäville. Spreijaisin tähtiä hopealla ja kullalla, valitsin sitten värin sen mukaan kenelle sen vein. Toiset saivat valkoisen tai mustan.

Terkuin Pia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti