maanantai 12. helmikuuta 2018

Painonpudotus ja paha repsahdus

Rakas lukijani, loistava aamulenkki taas Jarin kanssa, Arska nuuskutteli innoissaan ja ilmakin hiveli poskipäitä pirtsakkaasti - voiko päivän paremmin aloittaa? Voi! sillä jokainen aloittaa omalla lempeällä tavallaan.

Taitaa olla kulunut parisen viikkoa kun olen viimeksi tarinoinut omasta painonhallinnastani, ei hätää, ei se mihinkään karkaa. Viime viikolla vanhat vanhempani Turusta olivat viikon luonamme Oulussa ja söin vähän mitä sattui, joten aamun armoton lukema on +600g nousua jo pudonneesta kuudesta kilosta.....
Mitäpä tuosta - nyt vaan rasvaan kiinni ja käännän itseni armollisesti hyvän mutta kevyen leivän syrjään kiinni. Muistathan että painonhallinnasta ei kannata tehdä itselleen painajaista, koska silloin sisäinen epätasapaino jota myös stressiksi kutsutaan lyö jarrut pohjaan ja painon alasmeno lakkaa. Niin hassulta kuin se kuullostaakin niin se vaan on totta että ihminen on kokonaisuus ja parhaat tulokset syntyvät ilon kautta.

Sinähän itse määrittelet kuinka jämäkän linjan haluat ottaa - oma linjani on oikeinkin jämäkkä - mutta ei uuvuttava ja vaikka söin viime viikolla miten sattui, niin omien mahdollisuuksieni rajoissa lisäsin liikuntaa hippasen ja hip hei sitä kautta sain ulkoilun tuottamaa hyvää mieltä - mikä tuottaa sinulle hyvää mieltä? Sunnuntai illan kruunasi Laskiaispullatuutit - NAM!
Jos retkahdat, niin älä vaan jää sitä märehtimään millään tasolla hetkeksikään, koska menneeseen emme voi enää vaikuttaa, se on jo historiaa, ainut asia mitä menneestä saamme on kokemus ja sen kautta oppitunnit.

Uusi viikko uudet kujeet - nyt nestettä koneeseen ja mössöt liikkeelle. Mulle alkanut viikko on käänteen tekevä, sillä se on uuden elämäni ensimmäinen viikko - siitä voit lukea enemmän tulevaisuudessa. Niin että viis vitosena elämän ensimmäinen viikko? Kyllä! 

"Mulla on vielä paljon opittavaa niiltä jotka ovat valmiit antamaan ja paljon annettavaa niille jotka ovat valmiita vastaanottamaan"


-palaillaan-

ps. tämä on hyvä "lääke" aineenvaihdunnan vilkastuttajaksiEi kommentteja:

Lähetä kommentti