sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Motivaatio 100 Innostus 100 Ikä 55 - muinaisjäänne vai timantti?

Kertokaa hyvät ihmiset minulle.....
Ikärasisimi - onko sitä kun rekrytoidaan väkeä vai vaietaanko siitä?
Meneekö +55 ikä "ei kiitos" pinoon? 
Onko +55 vuotias jo muinaisjäännös kokemuksineen & ajatuksineen rekrytoijalle - vai sittenkin se timantti?


Olen uuden edessä - aivan kuin joskus muinoin kun kohtasin hyppäyksen pois mediamyynnin  maailmasta -Enirolta- 
Mikään muu ei ollut tuttua kuin, myynti, esimiehen tehtävät, rekrytointi, valmentaminen, tavoitteiden asettaminen - niiden saavuttaminen & seuranta, ajanhallinta, tiimin tsemppaaminen.
Tyhjä olo!


Mikä musta tulee isona? - 3kk mietinnän tulos

Jo tuolloin harrastin koiria - noita koiramaailman apolloja ja halusin koirahierojaksi. Siitä se ajatus sitten lähti ja soitin Turun Hieronta-akatemiaan mahdollisuuksistani opiskella hierojaksi -tervetuloa- sanottiin sieltä. Myöhemmin kurssitin itseni Paula Speerin johdolla koirahierontaan, Hieronta-akatemiassa intialaiseen päähierontaan - kuumakivihierontaan & kylmäkivihierontaan.

Näillä eväillä rakentelin hyvin pienin askelin itselleni oman pikku "imperiumin". Olin iloinen - onnellinen - tyytyväinen, eli ihan kaikkea mitä työhyvinvointi vaatii. En voi sanoa että rahaa olisi valunut ovista & ikkunoista, mutta katto pään päällä - auto - pari tanskandoggia - ruokaa, mitä muuta ihminen tarvitsee?
Vaki asiakkaani olivat tyytyväisiä -iloisia, toki myös satunnaisiakin asiakkaita oli. Humoristisen mausteensa toi satunnaiset puhelut: "onko hierojalla" -kyllä- "onko kokovartalo hierontaa" -kyllä- "sisältyykö siihen eroottinen osuus" -TÄH- -ei, nyt soitit väärään numeroon"
Tein myös ihonhoito konsultointia ja innostuin luennoimaan alan leideille aiheista 
asenne-motivaatio * tavoite-tulos

melkeinpä maksutta, mutta siten pidin yllä vanhoja oppeja & taitoja.

Kohtalo päätti kuitenkin ettei unelmatyöni ole eläkevirkani - shokki! Käsi - tuo hierojan tärkein väline alkoi pikkuhiljaa streikkailla, se pakotti vähentämään työtä ja vähentämään lisää - se nujersi "imperiumini" 


-tuplashokki- 

Nyt olen tässä, enkä koskaan kuvitellut tekeväni tämän tapaista työn kartoitusta tai oikeastaan en ajatellut enää koskaan hakevani töitä, vaan ajattelin jäädä eläkkeelle tuosta rakastamastani hierojan "urastani" ja sen jälkeen aloittaa vapaaehtoistyön. 

Käsi leikataan ja käsikirurgini mukaan se tulee kuntoon -yeah-


-että sellainen CV-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti