maanantai 5. helmikuuta 2018

Lääketrion mielialabuusteri number three

Ajatteletko yleensä että ravinto menee aina suusta alas? Suurin osa ajattelee niin, koska ravinnoksi usein kutsutaan ruokaa. Mutta, itse tuumailen että me ihmiset saamme myös "mielen" ravintoa.

-mielenravinto-

Omaa mieltäni ruokkii luonto ja varsinkin tänään päivällä -AURINKO- sen voima on valtava. Myös huurteiset -PUUT- ja niiden kauneus ruokkivat hymyä huulille -reippaasti-

Mainitsen toisinaan että on nautittava pienistä asioista joka päivä -mielellään usein- päivän aikana, koska suuria (esim.lottovoitto) on kovin harvoin.

Kun omat fibro kipuni eivät alkanet talttua, niin surffailin mahdollisimman paljon tietoa ruokavalioista, sillä päätin etten aio jäädä kokonaan lääkärien armoille. Jos olet seurannut blogiani, niin tiedät että valitsin sopivimman itselleni.

Mielenravintoa pidän yllä myöskin hauskalla ja humoristisella keskustelulla oman kehoni kanssa. Plantaarifaskiitti on ollut pitkäaikaisin ja sitkein kumppani, josta eron ottaminen on ollut työn ja tuskan takana. Vertaisin sitä läheisriippuvaiseen henkilöön, joka keksii näppärät keinot ahdistella ex-kumppaniaan. Nyt mä olen melko varma että ihan kohta saan eropäätöksen jossa lukee 

"Oulun käräjäoikeus on tuominnut Pia Sinikka Rantanen (111111-1111) ja Plantaari fucking Faskiitti (222222-2222) eroon"
Heti kun kyseinen ilmoitus saapuu hurraan & hyppelen suuresta ilosta.

Palataan ruokavalioon - ravintoon - se on kokeilun tulosta, ei riitä pari kolme viikkoa vaan itse olen tehnt kokeiluja vähintään puoli vuotta. Toki saatan poiketa siitä, mutta palaan sitten takaisin -en kiellä itseltäni mitään- sillai se on helpompaa.

Ravinto & Rakkaus = Mieli



2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat pian eron! Hauska kirjoitus vakavasta aiheesta. Minäkin iloitsen valtavasti auringosta ja talven kauneudesta, nyt kun sellainen täällä Turussa on. Valoa ja iloa talveesi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Virpi :) Kappas vain, itse olenviidennen polven turkulainen joka on nyt Oululainen. Kaunista kevään odotusta Turkuun.

    VastaaPoista