perjantai 12. tammikuuta 2018

Fibromyalgia & painonpudotus - Älä lannistu 1


"Kun tavallinen kaupassa käynti saattaa olla ylivoimaista, niin puhumattakaan lenkille lähtemisestä."

Niin, asia joka on meille jokaiselle päivän selvä, mutta fibroa sairastavalle em. kaupassa käynti saattaa olla suuri suoritus, jopa ylivoimainen, kaikkein pahimpina aikona siitä ei suoriudu lainkaan. Monet fibroa sairastavat saattavat olla pullukoita tai jopa reilusti ylipainoisia, koska liikunta tekee vielä kipeämmäksi ja sen määrä vähenee tai jopa loppuu kokonaan. Mun pelastukseni on ollut luottolenkittäjä Arska.

Jos sairastat fibromyalgiaa niin voit pudottaa painoa, pitää vain saada oikeaa apua ja hyväksyä tavat miten siitä parhaiten suoriutuu. Koska itselläni on fibro epäily ja hyvin lyhyessä ajassa painoni on noussut hyvin paljon niin ajattelin että mitäpä jos

mennäänkin
-Y H D E S S Ä-
askel kerrallaan!

Kuten hyvin monet sairastavista tietävät on tämän kiusallisen vaivan tutkimukset sekä lääkintä valovuosia edellä mm Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Itse en ajatellut jäädä pelkästään odottamaan kaiken tiedon "valumista" Suomeen, vaan olen päättänyt tehdä kaiken mitä tehtävissä on ja kulkea kaikkia mahdollisia reittejä mistä saan helpotusta.


-ryhmässä on voimaa-

Ja siksi kutsun teidät kaikki tepastelemaan kanssani 8 askelta joissa tutustumme seuraaviin juttuihin, liittyen painonpudotukseen

1. ÄLÄ LANNISTU
2. KIPU - käsittele sitä parhaalla mahdollisella tavalla
3. MASENNUS - kuuntele itseäsi ja käsittele
4. RUOKA - opi syömään oireiden vähentämiseksi
5. RASVA&KALORIT -pudota kalorimääriä ja rasvaa
6. LIIKUNTA - aloita hitaasti
7. TAKAISKU - opettele käsittelemään ne

Koska on sulaa hulluutta yrittää keksiä polkupyörää uudelleen, niin en ole itse keksinyt näitä em.  asioita, vaan "kaivanut tietoa" 
Jos tämä on sulle jo tuttua juttua, niin kertaus on opintojen äiti.

Olet myös erittäin tervetullut kertomaan "tarinaasi" - laita kommenttia tai viestiä.

-palaillaan-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti