tiistai 12. joulukuuta 2017

Tähti iso - OHJE

Enää en muista mistä bongasin tämän tähden, mutta ihastuin siihen heti. Syystä että olen "mitä suurempi,  sen ihanampi" nainen,  siksi tuli tästäkin tähdestä suuri.
Tähti on tehty valkoisista pilleistä ja maalattu kullan värisellä spray maalilla, sen halkaisija on 75 cm.

OHJE ALHAALLA.....

Kuten tästä kuvasta näkyy luo tämä tähti aivan ihania varjoja, ja.......


.... tämä sakara kertoo parhaiten oikean värin. 

Tämä komeus vaatii paljon tilaa ja siksi lähipäivien aikana asetan sen paikkaan jossa se voi liikkua vapaasti ja ilman muuta laitan myös videon siitä.

Pitää myöskin testailla miltä se näyttää ikkunassa pienillä led -valoilla ja kuvaan myös sen tänne.Lopultakin tämä kaunokainen pääsi ikkunaan ja siihen on asennettu pienet ledivalot ilahduttamaan meitä iltaisin
Jälleen muistutan, että olen tällainen "itseoppinut" himmelin tekijä, enkä vieläkään ole ehtinyt ostaa tai lainata oikeiden himmelin tekijöiden kirjoja, joten ohjeideni tekniikka on hieman hakusessa. Uskon että joulupukki saattaa kuulla toiveeni himmeli kirjasta.
Itse tein oheisen tähden pelkän osittaisen kuvan perustella, toki siinä meni hetki aikaa päästä sisään.


OHJE:

Olen spray maalannut tähden vasta sen jälkeen kun oli valmis. Spreijasin kolme ohutta kerrosta.
Jatka tästä taas alusta. 
Kuvan oikeassa reunassa näkyy 9cm pitkät pillit, jotka tulevat sisällä olevan salmiakin kärjistä ison salmiakin kärkiin. Itse laitoin ne vasta kun koko tähti oli valmis.
Huomaa myös että tähden keskelle tulevat sakarat kiinnitetään yhteen, joten tästä eteenpäin teet sisä puolelle vain toiselle puolelle sakaran. Idea aukeaa sinulle aivan varmasti matkan varrella.

Jos tarvitset apua, ole rohkea ja laita kommenttia tänne.
Onnea oman tähden tekoon.

Muista että sinä onnistut varmasti ja olisin iloinen, jos kuvaat tähden minulle.

Terkuin Pia :)1 kommentti:

  1. Moi ! Kiitos mahtavasta Tähden ohjeesta. Sain juuri omani valmiiksi ja se on aivan upea. Tosin aion minäkin maalata sen vielä, tein sen punaisista pilleistä. Ekan kerran tein muovista ; muuten olen tehnyt 4-vuotta oljesta Himmeleitä ja pienempiä Olkitähtiä. Kyllä tämä mieheltäkin käy...Korona laittoi ihmiset sisustamaan ; olen myynyt Himmeleitä 400e:lla nyt marras/joulukuussa. Kiirettä pitänyt. Hyvää Käsityö Vuotta 2021 ! T. Arto Järvinen

    VastaaPoista