maanantai 29. tammikuuta 2018

"Toipumispäiväkirja 2 - arpi paljastuu - ei herkille"


Hyvää huomenta rakas lukija, olen nukkunut erittäin huonosti ja se tuntui koko kehossa kun heräsin, olin kuitenkin reipas ja valmistin itselleni energiapommi smoothien, jos se ei ole vielä tuttu, niin siihen tulee 1/2 avocado, 1/2 banaani, 1/2 vihreä omena sekä beibi pinaattia, minä laitan siihen 2 desiä kylmää vettä sekä 1 desin vaikkapa manteli maitoa sen jälkeen hurruuttelen sen smoothieksi.


"" Ravitseva johtajuus - vau! tästä kirjoitan vielä""

Tämä oli kuitenkin alustaan huolimatta loistava aamu sillä sähköpostissa odotteli Sarasvuon aamulenkki, aiheena valta! Vietin tunnin kuunnellen tätä erittäin voimaannuttavaa aamulenkki lähetystä, normaalisti kuuntelen sen ulkona aamulenkillä.

 

Tämä aamu oli merkityksellinen myös toisesta syystä, sillä tänään sain ottaa pois möykyn kädestä ja arpi paljastuu, ei mitenkään kovin kaunis ja käsinkin aikalailla mustelmilla, mutta tuntuu hyvältä. Se mikä yllättää on miten jäykäksi sormet ovat käyneet vain kolmessa vuorokaudessa, aika lyhyessä ajassa paljon, eipä ihme että sain hyvät jumppaohjeet.


Möykyn pois ottaminen tarkoitti sitä että saan myös lähteä lenkille

I H A N A A - sininen taivas - SUPERIA

Sanoinkuvaamatomman hieno fiilis sen jälkeen kun on joutunut kolme päivää olemaan sisällä. Arska oli tietty matkassa mukana, suuresta koostaan huolimatta hän pysyy hyvin hallinnassa. Muista säkin nauttia pienistä jutuista, koska isoja me kohdataan tosi harvoin - jos koskaan, ei niitä ainakaan kotiin kannata jäädä odottamaan.


 

Tuntuu varmasti hullulta etten millään tavoin aio suojata arpea enkä tikkejä, mutta miksi? Kirurgi nimenomaan sanoi ja ohjeessakin luki että arven annetaan olla ilman laastareita tai lappuja. Haava on kaunis ja kuiva, eivätkä tikit tarttuneet kiinni mihinkään joten kaikki hyvin. Ainut poikkeus on lenkillä, silloin laitan "suuren laastarin" (9x10cm)haavan päälle ja vähän fylliä nahkahanskan sisään, iskuvaimentimeksi jos pyllähdän.

Venyttelen arpea pitkin päivää kuten jumppaohjeissa pyydetiin, laitoin kättä nyrkkiin ja auki useamman kerran päivässä, venyttelen arpea sekä verryttelen koko käsivartta - loistavaa - yllättävää miten jäykäksi ne ovat menneet.




-palaillaan-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti