keskiviikko 31. tammikuuta 2018

"Toipumispäiväkirja 3 - arpi muuttuu pullukaksi - sormet joustavaksi"

Moikka rakas lukijani, jotenkin tosi mystistä kuvitella teille kaikille kasvot ja ilmeet, enimmäkseen näen hymyileviä kasvoja - odottavia ilmeitä siitä että mitähän se Pia tällä kertaa on keksinyt. Superkuu oli ja meni, mutta me superihmiset olemme ja pysymme - se on voimaannuttavaa - huikeaa.
Muistathan joka päivä hakea pienistä jutuista suuria iloja? Itse teen niin ja olen tehnyt jo vuosikaudet, kai sitten olen aikojen alussa ymmärtänyt että isoja osuu harvoin kohdalle, saatikka joka päivään - mieti mitä se sulle tarkoittaa - ja löydä pienet asiat.

Tänään eletään keskiviikko iltaa ja usko tai älä - mä voin loistavasti!
Kelataan vähän taaksepäin ja mennään eiliseen, eli tiistai päivään. Pitkää lenkkiä Arskan kanssa, terveellistä ruokaa - mielenhuoltoa lukemalla. Tässä tiistai kuvaa haavasta...
Ihan kaunis - mutta totuus siitä on "kamalan näköinen", mutta tärkeintä että se on terve. Venyttelen päivän aikana todella useasti ja leikin peukalo sormenpää näppäryyttä - alan olla siinä jo aika nopee -YEAH- taas kaivautui esiin "Pian kehitysaddikti" itsensä kanssa - sorminäppäryys nopeammaksi.
  
Tässä yllä mun kaunis haava keskiviikko aamulla suihkun jälkeen - se on muuttunut pullukaksi, mutta tikit ei kiristä yhtään, johtuu varmaan siitä koska olen venytellyt kättä tosi paljon.

Ulkoilu tuo kaiken hyvän tuoja - ulkoilkaa - katsokaa ympärillenne - nuuskikaa luonnon tuoksua - kevät tulee, se melkein tuoksuu jo. Aurinko - sen valo & voima - kesä on lähelläOlen iloinen tästä päivästä - sen tuomasta henkisestä kasvusta - uuden oppimisesta - vanhan hyväksymisestä - kaikesta.Illan tummetessa hyppäsin autoon (ei saisi vielä ajaa haavan kanssa) ja menin Hyvänmielentalolle vapaaehtoistyöhöni liittyen - Omaisten ideariiheen. Se on aina voimaannuttavaa, koska me nauramme paljon.Näillä eväin on hauska lopettaa päivän "leikit" - kerätä "lelut" laatikkoon - laittaa maate.-palaillaan-


  

Pia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti