sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Lääketrion mielialabuusteri number one


Ulos lähtö säällä kuin säällä ei ole kiinni mistään muusta kuin oikeanlaisesta vaatetuksesta, aina ensin kannattaa kurkata mittariin ja meillä se näytti tänään aamulla klo 6.15 miinus kahtakymmentä (-20) Ou jee.

Kun avasin oven niin kuu möllötti hienosti pilvenhattaroiden lomasta, harmi kun kännykällä ei saa parempaa kuvaa siitä.

Aamulenkki Arskan kanssa oli taas alkanut. Lumi narskui kivasti kenkien alla ja tunsin kuinka pakkanen otti otetta mun poskista, vedin syvään henkeä ja nautin aamun hiljaisuudesta, sillä ketään ei ollut missään. Harvassa ikkunassa oli vielä valoja. 

Hei, aamulenkki on jumalattoman hienoa - nautin suunnattomasti ja saan siitä hirmuisen tehobuustin alkavaan päivään - se on ilmainen

Lääketrion Mielialabuusteri

Mieliala nousee raittiin ilman vuoksi, liikunnan vuoksi, luonnon ihmeiden vuoksi, meidän neljä vuodenaikaa saa aivan erilaisen kulman kun sitä katselee joka aamu lenkillä - se - huippu voimaannuttavaa.

Meidän tämän aamuinen lenkki kesti vain 10 minuuttia mutta se riitti hyvään mieleen ja punaisiin poskiin - kokeile sinäkin ja anna sen pikkuhiljaa voimaannutta.

-palaillaan-

2 kommenttia:

  1. Masennustaustaisena olen kyllä hiukan eri mieltä, että uloslähtö olisi vain vaatetuksesta kiinni.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna <3 Kyllä kyllä Johanna, tiedän... olen mielenterveys omainen :) Pitää muuttaa tuo alku, tarkoitan sitä että säällä kuin säällä syy ei ole kuin vaatetus.

    VastaaPoista