torstai 22. helmikuuta 2018

SOMERAIVO - hirviö ruudun takana

Heipä hei taas rakas lukijani, jos olet aiemmin antanut alitajuntasi kulkea näissä mun blogiteksteissä, niin olet taatusti huomannut että ne ovat positiivisia. Mutta nyt on pakko avata tätä otsikon monsteria hippasen.

Alan pikkuhiljaa taipumaan siihen että tietynlaisia persoonaallisuuksia varten pitää kehittää -someputka- ja sinne joutuu jos syyllistyy ylenpalttiseen raivoon kanssasomettajia kohtaan.
Sitten taas kiusaajia varten pitää olla 
-somevankila- ja sen säännöt on selkeät kuten Monopol pelissä.

Kuluvalla viikolla olen sivusta seurannut erään positiivisen & hauskan & iloisen Face ryhmän muuttumista Someraivon taistelutantereeksi ja yllättynyt miten nopeasti se syntyy.
Siitä taas en ole yllättynyt miten nopeasti ihmiset provosoituvat, vaan enemmänkin siitä millaisiin provosointi keinoihin somettajat alentuvat.

Se on raadollisuudella näyttänyt heikkojen tarpeen päteä ruudun takaa, vähän kun lapsi huutaisi isänsä jalkojen juuresta "mun isä on vahvempi kuin sun isä". -FACEPALM-
Se on todistanut juurikin sen miten paljon somessa pörrää häviäjiä - noita ruudun takaa räyhääjiä vallanhimoisia monstereita.
Se antaa kokemuspohjaa sille, jos pukisimme kaikki päällemme maskin kun kulkisimme, kukaan ei tietäisi kuka maskin takana on, niin voisi haistatella oman itsetuntonsa koholle joka päivä. Voihan Vihtori, onkohan peiliin katsomisen paikka?

Totuushan on että "vittuilu on välittämistä" mutta vain sellaisten henkilöiden kesken jotka TAATUSTI tunnet HYVIN. Kyseisessä ryhmässä mauttomuuden raja ylittyi monta kertaa, ja mikä ehkä surullisinta, valvojat itse sortuivat tuohon ansaan myös. Kun saa luvan valvoa (johtaa) ihmisiä, erilaisia sellaisia, niin parhaiten suoriutuvat he jotka tekevät sen OMALLA esimerkillä. 

On turha sanoa "mutta kun se ja toi ja tuo..." sillä jokainen on juuri sellainen hirviö jollaiseksi itsensä luo olemalla huonokäytöksinen, kannattaa muistaa että "häviäjät selittää". 
Ihmisille voi puhua nätisti ja ilman muuta rakentavasti.

Oletko sinä -someputkan- tuleva vakioasiakas?
Vai oletko enemmän -somevankila- tyyppiä?


-MIETI ENNENKUIN PAINAT ENTERIÄ-
Käytöstavat ovat näkymätön arkkitehtuuri

-palaillaan-


2 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli oikeastaan aika kauheeta seurata miten ilkeitä ihmiset ovat.

   Huonot tavat helppo hankkia, niiden kanssa helvetillistä elää.
   Hyvät tavat hankala hankkia, niiden kanssa taivaallista elää.

   Poista