lauantai 6. tammikuuta 2018

Loppiainen - Joulu muuttaa varastoon ilman havuneulasia

Rakkautta ensi silmäyksellä ja kohteena joulukuusi - hieman höpsö Pia - ihanaa 💖


Erään japanilaisen naisen instagram postauksessa rakastuin tähän persoonalliseen kuuseen
joka ilahdutti meitä koko joulun ajan ja nyt se muuttaa kymmeneksi kuukaudeksi varastoon. 
Tein kuusen itse, ilman ohjeita suurentamalla kuvia ja päätin että otan härkää sarvista ja päätin aloittaa viisi osaisesta alaosasta ja olin tehnyt kolme osaa kun huomasin että teen aivan väärin. 
Eipä sitten muuta kun purkamaan ja mutisin itsekseni muutaman ei painokelpoista sanaa, 
taas vähän kuvan tutkailua ja aloittamaan uudelleen ja lopulta onnistuin. 
Tämän tekeminen verraten normi himmeliin, oli hidasta, mutta lopussa kiitos seisoo. 


Laitoin kuusen ikkunalle ja ostin siihen patterilla toimivat valot, joissa oli vain yksi patteri, ja sekin asusti kauniissa huulipunakotelon kokoisessa kromin värisessä somassa kodissa. Se lepää somasti alimmaisessa osassa, sanoisin että se on huomaamaton. Pienistä helmistä ja rautalangasta tein pienet koristeet, koska noin pieniä palloja ei ollut kaupan ja toiseksi, nyt se on oikeasti valoja lukuunottamatta "mun taideteos". Ei kuusi ihan yksin muuta varastoon odottelemaan, vaan se saa kaveriksi enkeleitä, tonttuja ja joulupukkeja ja nämä pienin pumpero sormin tekemäni tähdet, joista tuossa isommassa (halkaisija 72cm) on myös valot.

 

Joulu meni - onneksi joulu myös tulee! Mä aloitan joulun laittamisen kotiin jo marraskuun alkupuolilla, varastosta kävelee komppania tonttuja,joulupukkeja ja enkeleitä. Ne asettuvat sulassa sovussa lipaston päälle seurailemaan tulevan joulun ajan tapahtumia, niin ne ovat tehneet jo vuosia.

Hämmästykseni on valtava siitä miten joulu voi saada ihmiset kiivastumaan, mutta niin vain sain todistaa joitakin päiviä sitten. Kuulun ryhmään jossa joulu on pääosassa ja ihan kaffekuppi oli pudota käsistä kun luin eri-pura-riitely-tappelu-loukkaus postausta siitä milloin joulu kuuluu "siivota" pois kotoa! TÄH? HÄH? MITÄ? Onko siihen sääntö? No jösses, kyllä kukin tekee sen sitten kun parhaaksi näkee. Aito jouluihminen kuin olen, mutta niin vanha ja perinteinen että se on loppiainen jolloin joulu goes varasto, buy buy joulu.

Joulun-joulun välissä on kevätkukkien siemenet - pääsiäinen - kesä - juhannus - marja&sieni retket - syksyn lehdet - kauniit pihlajamarjat - ruska.... aika ihanaa kun on aina jotain mitä voi odottaa. Nyt tehdään lumi-igluja kynttilöille ja nautitaan talvesta.- palataan -3 kommenttia:

 1. Hei. Miten upeita himmeleitä oletkaan tehnyt. Täälläkin yksi niihin hurahtanut. Tuo kuusihimmeli kyllä pysäytti. Yritin kuvasta selvittää kuinka olet sen tehnyt, mutta en onnistunut. Mahtaisiko sinulla olla siihen ohjetta? T Anki

  VastaaPoista
 2. Moikka Anki, anteeksi kamalasti että vastaan vasta nyt. Ei ole ohjetta kuusihimmelistä, tein sen kuvan perusteella. Kerro haluatko että laita sinulle valokuvia eri kohdista vaikka s-postiin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja anteeksi että vastaan vasta nyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olisin todella kiitollinen jos viitsisit laittaa ohjetta, ja pillien mittoja.

   Poista