maanantai 1. tammikuuta 2018

Rasvanhäätö reissu 1


Aamiainen - smoothie - vitamiinit - iso kuppi kaffetta


Aamusmoothie - Ihanan makuinen- jopa hieman kermainen
1/2 vihreä omena
1/2 avocado
1/2 jäinen banaani
kourallinen baby pinatti (jäinen)
1dl kookosmaitoa
vettä oman maun mukaan

laita kaikki blenderiin ja hurruuttele


Aamu alkoi sillä että hyppäsin tai oikeammin astuin vaakalle aamulenkin jälkeen ja lukema oli elämäni suurin... koskaan... ikinä... milloinkaan KOLMI NUMEROINEN!!

Jospa kerron millaisia tuntemuksia tuosta syntyi - ei minkäänlaisia. Toki tässä kirjoitellessani palaan 7 vuoden taakse jolloin oli juuri pudottanut 20 kiloa, joten mitä tapahtui? Miksi olen taas tässä ja korkojen kanssa?
Syksyllä 2016 muuttaessani Ouluun painoin 20 kiloa vähemmän kuin nyt ja vuosi sitten 15 kiloa vähemmän. Ai että olenko mässäillyt? No olen tietysti, mutta en koko aikaa ja ole tehnyt kotiruokaa.

Mullahan on "outoja" kipuja, kankeutta ja rytmihäiriöitä jotka alkoivat näin jälkeenpäin ajatellen syksyllä 2014 kun valvottavat rytmihäiriöt ajoivat mut lääkäriin ja makoilin pari tuntia koneissa, mutta eihän siinä yhtään rytmitystä tullut. Sen tuloksena sain kaverin kaulaan roikkumaan 3 vuorokaudeksi joka mittasi nuo rytmihäiriöt, eikä taaskaan yhtään. Lopputulos -> sulla on stressi vähennä töitä. AHA ajattelin - helppoa yrittäjälle, mutta pakkohan se oli koska 2015 tammikuussa oikea käsi lakkasi toimimasta joka oli aika suuri shokki koska olin hieronta alan yrittäjä jolla kalenteri oli täyteen buukattu, eli 5-7 asiakasta päivässä. Mutta se siitä... tässä ollaan nyt koko vartalo magneettikuvattuna, 4 ENMG hermoratatutkimusta, lukemattomia labrakokeitakerron ja kymmeniä erikoislääkäri käyntejä takana. Kerron koko long stoorin myöhemmin.

Anyway, tämä on mun rasvanhäätö reissuni, jolle olet lähtenyt mukaan tai muuten vaan seuraat mitä mulle kuuluu... Kivaaaaaaaa :) - jätä tassun jälki viestillä jos olet mukana :)

Terkuin Pia 


Rasvanhäätö reissu 1 jatko



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti