sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Rasvanhäätö reissu 9 - mieli on puolet kaikesta

Tänään aurinko paistoi koko sen ajan kun se oli taivaalla, se nousi kymmenen jälistä ja aloitti sitten laskeutumisen kahden ja kolmen välillä, on sillä vaan kummallinen vaikutus meihin ihmisiin, se piristää heti kun se näyttäytyy. Ihanaa kun kevät on tulossa, mutta ensin pitää nauttia tämän talven antamista iloista, parasta kuitenkin on se tuoksu, se kevään tuoksu joka voimistuu tähän aikaan vuodesta pienesti kerrallaan.
Nautin kun istun nojatuolissani kasvot kohden tätä maisemaa, sinne se aurinko tupsahti mailleen, antaen tänään taas sadoille hymyn huulille ja voimaa, minä mukaan lukien. En kuitenkaan koko päivää istunut tässä tuolissa ja tuijottanut aurinkoa, käväisin päivälenkillä luottolenkittäjä Arskan kanssa ja sen jälkeen, isännän kanssa kauppassa, kaipasin muuten pitkästä aikaa aurinkolaseja autossa.

Aamutarinoita kerroin jo part kahdeksassa, mutta taisin unohtaa kaiken keskellä mainita että se tyypillinen energiapommi smoothie oli aamiainen tänään ja pari tuntia sen perään toinen piristävä pommi, eli appelsiini-sharon smoothie. 


Appelsiini-Sharon herkku
1 appelsiinia
1 /2 sharon
2dl jäisiä ananaspaloja
2dl vettä

Kaikki blenderiin ja voilá -tämä on unelma & tämä on herkku-

Taisin eilen kehaista broilerinuijapataa ja sairaan hyvää se oli tänäänkin ja kaverina lautasella reilusti raejuustoa. Ennen kun aloin nauttia tuosta herkusta, laitoin hellalle porisemaan pinaattikeittoa, slurpsista, saa tekeytyä hellalla tovin ennen jääkappiin menoa. Illan korvalla oltiin tyttären luona syömässä lettuja - mulle oli ihan omat banaani-munaletut eikös ole ihanaa. Muuta iltapalaa en sitten enää syökkään.

Huomenna aamusta on kulunut viikko siitä kun aloittelin ja hippasen jänskättää mitä vaaka näyttää, yksi on varmaa se näyttää vähemmän kuin viikko sitten. Tänään oli uskomattoman ihana päivä.

💗 omat letut - kiitos paljon 💗

-palaillaan-






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti