sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Fibromyalgia & painonpudotus - Älä lannistu 7 TAKAISKUT

Pirtsakkaa huomenta rakas lukijani, sellainen on fiilis aamulenkin jälkeen, posket ja nenä on kylmän punaiset.

Fibroilijan painonpudotuksen viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on tärkeää oppia käsittelemään epäonnistumisia. Painonopudotus on ylä ja alamäkiä sekä se vie sinua eteenpäin ja taaksepäin ja on tärkeää oppia käsittelemään taaksepäin menemistä, koska se on suurin syy periksiantamiseen. Ole lempeä itsellesi ja muista se palkinto jonka olet itsellesi luvannu step by step periaatteella. Jos tulee takapakkia niin anna itsellesi anteeksi jos olet vaikkapa mässäillyt, sillä tavoin mieli pysyy positiivisempana. Nappaat itseäsi hellästi niskasta ja palaat ruotuun hymyillen.

Fibroilijalle painonpudotus saattaa aluksi tuntua mahdottomalta, kipu ja väsymys yhdistettynä kaikkiin muihin oireisiin estää usein edes yrittämästä. Mutta mikään muu kuin sinä itse, ei estä painon putoamista fibromyalgian kanssa. 

Totta, että se tulee olemaan haastava prosessi, mutta ei tarkoita ettet voi laihtua, koska sulla on fibromyalgia. 
Päätät toimia edellisen seitsemän viikon aikana kuvaamiani seitsemää vaihetta, niin saat tuloksia ja muista, että hidas edistyminen on parempaa kuin ei ollenkaan. Ajan kanssa saat hyviä kokemuksia ja ne kannustavat jatkamaan painonpudotusta. 
Terveellisen painon saavuttaminen ja ylläpitäminen on loistava tavoite ja toivon että näistä seitsemästä asiasta on ollut sinulle jotain hyötyä. 

Aloita tänään tämän suunnitelman kanssa ja hyppää menestyksen polulle. Laihtumisen tavoitteet ovat omissa käsissäsi, sinun täytyy vain tehdä päätös - Nyt aloitan.

Seitsemän askelta painonpudotukseen:
1  2  3  4  5  6

Kerro pahimmat haasteesi rohkeasti kommentteihin ja ratkotaan niitä yhdessä.

-palaillaan-
Pia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti