tiistai 13. helmikuuta 2018

Toipumispäiväkirja 6 - voihan haava

Hyvää huomenta rakas lukijani, jos eilinen aamu oli päänsäryn riivaa ja sen vuoksi tunkkainen, niin tämä aamu oli parempi ja sen kruunasi pienessä pakkassäässä tehty happi hyppely rakkaan karvakorvani kanssa. Nyt istun taas tuoksuvan kaffekupin äärellä nauttien taivaallista kerros tuorepuuroa ja kerron sinulle mitä kädelleni kuuluu, nappaa muuten taivaallisen tuorepuuron ohje talteen tarinan lopusta.
2 viikkoa sitten
Eilen illalla
Vihdoin viimeinen tikki on poistettu ja kertaan vielä että miksi keskimmäinen tikki viidestä jätettiin pidemmäksi aikaa. Elikkäs haava oli hieman turvoksissa ja tikki "syvällä" ja oli kivulias, mutta nyt se on poissa ja haava paranee huippuvauhtia.

Rasvaan haavaa mehiläisvahavoiteella ja yöksi laitan jättiläjän voidetta ja laastarin, joten haava on notkea, mukavan tuntuinen sekä ikävät erittäin kuivat kohdat jotak tarttuivat kaikkialle ja aiheuttivat mulle kipua -YÖK- noh nyt ne ovat poissa.

Edelleen harjoitan sorminäppäryyttä ja nyrkkiin-auki harjoitetta. Leikkauksesta on kulunut reilu kaksi viikkoa ja olen äärimmäisen yllättynyt miten hyvin / nopeasti se on parantunut ulkoisesti, se taas vaikeuttaa sitä että muistaa säästää kättä vielä pari viikkoa.


-palaillaan-
Pia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti