lauantai 24. maaliskuuta 2018

Fibromyalgia polkuni 15 keinoa sairaudesta kynnyksen yli terveyden puolelle - ei helppoa mutta mahdollista

Hei rakas lukijani, olen pysähtynyt blogini ääreen pohtimaan sen fokusta ja miten tästä eteenpäin. Hyvä niin, sillä tajusin että velvollisuuteni on jakaa oma fibromyalgia polkuni kanssasi ja kertoa miten seison jo kynnyksellä terveyden puolelle.

Tulen blogissani kertomaan kaikki nämä 15 asiaa jotka ovat olleet vaikuttamassa omaan hyvinvointiini, nousujohdanteisen positiivisesti. 

"Jotta jotain saa - pitää jostakin luopua"
Kerron myös yksityiskohtaisesti miten olen polkuni varrella "testannut" asioiden toimivuutta, silläkin uhalla että olen joidenkin päivien aikana voinut huonosti, mutta lopputulos on ollut se mikä on merkinnyt kaikkea. Itsenikehittämis-asenne on peräisin Tavoite-Toiminta-Seuranta-Palaute organisaatiosta, jonka eritasoilla, ruohonjuuresta keskijohtoon olin vuosikausien ajan, kunnes hyppäsin ulos.

Sen jälkeen opiskelin uutta ja olin onnellinen hieronta alan yrittäjä, kunnes käteni sanoi "kaput". Tutustuin ihmisen anatomiaan hyvin syvällisesti ja ammattilähtöisesti, eli millaista apua tarvitsee mm koneella työkseen istuva henkilö tai bussi ja taksi kuljettaja. Kouluttauduin myös kuuma/kylmäkivihoitoihin sekä intialaiseen päähierontaan, yhdistellen näitä kaikkia keskenään.

Fokukseni oli asiakkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi, josta lopulta tuli ammatillinen intohimoni, enkä suostunut pelkkään niska-hartia hierontaan, vaan annoin asiakkaalle sen mitä hän tarvitsi, en välttämättä sitä mitä hän pyysi/halusi. Tällä keinolla rakensin ympärilleni lauman erittäin tyytyväisiä asiakkaita, jotka myös suosittelivat palvelujani. Sydäntäni lämmitti suunnattomasti asiakkaat jotka silmät loistaen kertoivat edellisen käynnin hyvästä olostaan ja ennenkaikkea palaute niiltä epätoivon partaalla olevista, jotka saivat avun levottomiin jalkoihin sekä suunnattomaan turvotukseen kylmäkivihieronnasta. 

Mutta nyt en ole kertomassa entisestä, niin rakkaasta työstäni, vaan siitä miten itse hoksasin oman fibroni kehoni kokonaisuudessa.

 1. Uni
 2. Liikunta
 3. Ulkoilu
 4. Ruokavalio
 5. Lisäravinteet - tehot
 6. Mieli
 7. Asenne
 8. Motivaatio
 9. Fokus
 10. Tahtotila
 11. Minä itse
 12. Rentoutus
 13. Venyttely
 14. Mindfullness
 15. Lääkitys 


Mikäli haluat jakaa omia kokemuksiasi tai esittää kysymyksiä, niin voit kommentoida blogia tai laittaa s-postia.-koneesi toimii moitteetta, kun hoidat itseäsi paremmin-
Pia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti