lauantai 3. maaliskuuta 2018

Matkalla Turkuun tärkein mukana... ARSKA.... - puhelin & kukkaro & mäcci jäi matkasta

 Moikka rakas lukijani ja terkkuja Turusta. Torstai illalla lähdetiin Arskan kanssa yöjunalla makuuvaunussa kohti Turkua ja pari minuuttia ennen junan lähtöä totesin että voihan vitsit!!! Käsiveska unohtui autoon.... siis matkalle ilman kukkaroa & puhelinta & rakasta mäcciä. Heh, mä nappasin Arska autosta ja menoksi kohti junaa, heh. Kävin makuuvaunussa hetken ajan huippu kauhuskenaariota kuinka meidät heitetään junasta ulos koska eihän mulla ollut tietenkään meidän matkalippuakaan. Mutta sainkin todeta että toisin kävi... kondyktööri totesi että voit rauhoittua, näen täältä että sulla on matkavaraus (kiitos veturi jäsenyyden) ja antoi vielä kännykän lainaksi että sain soitettua.
 Niin se sitten alkoi matka rattoisasti ilman somettamisvälineitä - vanhanaikaisesti kirjaa lukien "Tee itsestäsi BRÄNDI -Matleena Kortesuo". Hei - ihan jumalattoman rauhoittavaa - suorastaan autuas olo. 
 Ainut huono puoli on ajokortti, eli olen nyt vanhempieni luona vähän kuin "vankina" koska en aio lähteä ajeleen ilman korttia ja ottaan kuudenkympin rikesakkoa, hyvässä lykyssä muutamaa kuuttakymppiä.

Hyvä puoli asiassa on SOME! Tyttäreni Oulusta huuteli että onko kukaan menossa viikonloppuna lähelle Turkua - ja arvaappas mitä? Olihan yksi tuttu saapumassa tanskandoggien erikoisnäyttelyyn Lempäälään, jonne taas saapuu yksi tuttu Turun puolesta. Luojan kiitos - sillä mun luottoni meidän postilaitosta kohtaan on melko matala kun kysessä on tuon luontoista tavaraa kuljetettavaksi.

Niin ja muuten matka sujui mallikkaasti lemmikki makuuvaunussa - Arska luvan kanssa alapetillä ja minähän köpisin ketterästi kuin tyttönorsu yläsänkyyn. Aamulla sitten olikin ihan eri kuviot kun pyörähtelin mallikkailla balettiliikkeillä sieltä alas. 

-palaillaan-
Pia 

2 kommenttia: